Поне един човек е разбрал в кои продукти с подкрепата на Кардашиян си струва да се инвестира. Според TMZ някакви предприемчиви крадци са откраднали миналата седмица камион, пълен с пратки от Lemme, марката за дъвки и хранителни добавки на Кортни Кардашиян.

Очевидно похитителите са хакнали системата за сигурност на склада в долината Сан Фернандо, където е бил паркиран камионът, използвали са фалшиви документи и лични карти, за да влязат на площадката, след което са си тръгнали с продукта, преди някой да разбере кои са те. Техният товар? Капсули Lemme Burn на стойност над 4 млн. долара - витамините на Кортни, които уж активират метаболизма.

Но изглежда, че наследниците не са искали доживотен запас от хапчета за изгаряне на коремни мазнини - TMZ твърди, че са изпратили на Лемме цифрова бележка с искане за откуп за ценния товар. Съобщава се, че компанията е подала сигнал за голяма кражба, а полицията издирва виновниците и се надява да открие камиона с добавки за храносмилане, плаващ по Западното крайбрежие.

Полицията разглежда инцидента като кражба в големи размери. Говорител на органите на реда каза, че екипът „работи в тясно сътрудничество с правоприлагащите органи за разследване на кражбата“.

Източник: thecut.com