Богдана Карадочева, която преди години бе една от звездите на музикалната сцена, изнагля до краен предел.

 

Тези дни и тя изпищя, че пенсията й е твърде малка и й е недостатъчна. Тя подчерта, че целият народ е свидетел на това, че хората от тяхната генерация, са оскърбени. Според нея размерът на сегашните пенсии не е достатъчен за хората от третата възраст. Изказването й дойде по повод думите на служебния социален министър Лазар Разаров, който заяви, че не е наложително бюджетът да се актуализира заради инфлацията, тъй като пенсиите вече са увеличени.

 

Успешната треньорка по художествена гимнастика от близкото минало Нешка Робева пък определи думите му като лицемерни. Според нея е страшно, че проблемите с ниските пенсии се обсъждат и решават от хора, които нямат финансови проблеми и живеят на наш гръб от данъците, които плащаме.

 

Погледнато реално, Богдана Карадочева е от последните хора, които разчитат на пенсията си, че да реват колко е малка. Освен това, трябва да си даде сметка, че пенсия не се полага на всички поравно, а е процентно съотношение от вноските, които човек е правил през годините.

 

За никого не е тайна, че много хора от музикалната гилдия изреваха, че са с мизерни пенсии, но няма как да е иначе, при положение, че цял живот са укривали доходи. Едва ли и Карадочева прави изключение. Освен това тя е една от видните столични реститутки, тъй че едва ли размерът на пенсията за нея е от толкова голямо значение, колкото се опитва да го изкара.

 

След като звезди от техния ранг, които цял живот са яли и пили на аванта реват, какво да каже обикновеният българин, който цял живот се е бъхтал, а сега едва успява да свърже двата края с мизерната пенсийка?!

Източник: hotarena.net

Богдана Карадочева изнагля до краен предел