Британският командос Саймън Нютън има зад гърба си половин дузина мисии в Ирак и Афганистан, но далеч повече пот е пролял като бодигард на някои от най-известните звезди в световния шоубизнес. Мъжагата, който за последно пази моделката Бела Хадид, е решил да осребри 17-годишния си опит сред богатите и известните, като напише книга за тайните на своите клиенти.

Разбира се, в договорите му за охрана е имало клауза за конфиденциалност, но нейната давност и 10-годишна и изтича наскоро. Така че Самън е готов да разкаже много истории и не се посвени да го направи пред таблоида „Мейл онлайн“. Разбира се, като започна с най-голямата звезда, която е охранявал – самият Крал на попа Майкъл Джексън.

„Майк всъщност беше готин пич, един от хората, с които съм имал най-малко проблеми. Много ми е странно, че го представят като някакъв психопат и педофил, аз изобщо не съм забелязал такова нещо. Според мен нямаше никакъв интерес към с*кса, просто беше асексуален“ – разказва Нютън.

Според него единственото неудобство да охранява Майкъл, било, че певецът имал нервен стомах и често изпускал газове.

„Беше си предизвикателство да се возиш с него в една кола. Майк се извиняваше и пак го правеше. Май имаше нервен стомах“ – злепоставя звездата бодигардът.

Източник: „Уикенд“