Днес е от най-щастливите и важни дни за Андреа, при това не е свързан с мъж, а още по-малко с Кобрата. За пръв път от доста време насам, по лицето на Теодора Андреева се изписа истинска усмивка и радостни сълзи, защото рожден ден има най-любимият й човек, нейната майка.

Самата Андреа качи три снимки от тържества по случай семейните празници в годините като твърди, че настоящият ще е най-бляскав и хубав. Тя пожела на родителката си да е най-вече здрава и да бъде себе си - "което ще рече да си все така силна, смела и решителна, и да си все така зад гърба ми, каквото и да направя", написа Андреа.

Бляскаво тържество за най-любимия човек на Андреа! (певицата се разплака - СНИМКИ)

Не е ясно къде точно ще бъде партито по случай празника, но близки до Андреа подшушнаха, че едно е сигурно - бившият й Кубрат Пулев няма да присъства. И не, защото Андреа не го иска, напротив! А, защото лично родителката й я помолила да не го кани.

Бляскаво тържество за най-любимия човек на Андреа! (певицата се разплака - СНИМКИ) - Снимка 2

"Жената е права. Много се тревожи за Андреа като я гледа толкова обсебена от миналото и от Кубрат. Убедена е, че дъщеря й трябва да се отдалечи завинаги от него, а не да го търси и да си намира поводи да са близо, защото на него не му пука, но нея това я убива", разкрива близък до Андреа източник.

Помним, че Кубрат се появи последно на рождения ден на бившата си, която го покани настойчиво - уж като приятели. На какво се надява Андреа, не е ясно, при все, че Пулев вече има не едно, а две деца от новата си половинка Розали Петрова.