Новата лична година на Славена Вътова стартира повече от бляскаво, видя наш репортер в инстаграма на моделката. Дни след като духна свещичките за ЧРД, тя стегна куфарите за Хърватия, където взе участие в ревю-премиера на обновеното червило LoveShine от YSL. Зад абревиатурата стои името на дизайнера-легенда Ив Сен Лоран, чиято козметична линия е лицензирана от.

 

Компания на Славена в Хърватия правеха 40 от най-успешните и търсени световни инфлуенсъри, сред които имаше още една нашенка - колежката й от подиума Глория Петкова. В световен план козметичната линия на YSL залага на млади, красиви и силно разпознаваеми лица от малкия екран и онлайн пространството. Вътова е сред любимките на бранда, а лицето й блести в множество кампании, насочени към интернет потребителите на стил и красота. За посланик на новото червило е избрана тазгодишната носителка на Грами - певицата Дуа Липа.

 

Декор за премиерата на френския бранд червило стана живописният курорт Ровин в Хърватска, който не отстъпва по природни дадености, климат и архитектура на Ривиерата. Предишните спирки на фешън турнето пък са били в Париж и Ница.

 

Хора от кухнята на продукцията издадоха, че наред с дефилирането пред публика, Славена и колежките й са взели участие в уникален мастерклас по грим, където официалният визажист на YSL им е демонстрирал трикове за разкрасяване и някои от най-актуалните тенденции в грима.

 

На родна почва г-ца Вътова очевидно също няма много време да скучае, тъй като от профила й в Инстаграм забелязахме още една нейна засечка с Глория Петкова, този път на планински ритрийт за инфлуенсъри, организиран от нашенско списание. Там водещата на сутрешния блок по CodeHealth демонстрира на колежките си пози от йогата и уникална издръжливост в преходите, а за финал не пропусна да позира пред обектива, отново в компанията на моделката Глория.

Източник: kliuki.bg