Холивудската звезда Джордж Клуни и жена му Амал така и не могат да намерят общ език с 5-годишните си близнаци Александър и Ела. И въпросът не е в поколенческата разлика, макар че актьорът стана родител на 56-годишна възраст. Съвсем не! Недоразумението дошло, след като Клуни и Амал решили да учат децата си на италиански, защото живеят в Италия. Наели им учител, но сами не разбирали езика на Данте.

Близнаците на Джордж Клуни плямпат на италиански, родителите бъкел не разбират

Така след време близнаците започнали да плямпат помежду си на италиански, а родителите им не разбирали за какво си говорят. Това призна самият Джордж Клуни в интервю за Си Би Ес. Актьорът представи ситуацията в комичен план, но проблемът с комуникацията между родители и деца изглежда сериозен.

Звездата от „Бандата на Оушън“ се опита да се пошегува, че е родом от Кентъки и за самия него английският е като втори език. Той не учил италиански, макар че от години с Амал живеят в луксозното си имение „Вила Олеандра“ на Апенините, оценено за 30 млн. долара. Двамата с Амал сключиха брак през 2014 г., а през 2017-а посрещнаха своите близнаци – Александър и Ела.

Източник: „Уикенд“