53-годишната Ваня Щерева сублимира. Няма я, бе. Изчезна... Дори най-близките й хора гледат снимката, която тя публикува преди часове в мрежата и питат: "Коя си ти и какво направи с Ваня Щерева?!"...

Сами виждате, че са прави, макар че - да, това е същата тази Ваня, а не друга жена. Писателката, сценаристка и певица издава ново парче, в което казва, че е решила да заложи на коренно различна визия. То това добре, но дори леко се е пооляла, защото и дъщеря й вероятно няма да я познае, ако я види на улицата случайно.

Ваня е с тъмна и къдрава коса, нищо общо с русото окосмение, с което сме свикнали да я виждаме. Освен това косата й изглежда доста по-гъста от естествената, което сочи, че вероятно е ползвала перука за снимките.

Очите, гримът, самото излъчване дори са различни от нейните, а вероятно има добавена и солидна доза фотошоп, тъй като по лицето й не личи и една бръчица, то е гладко като стъкло.

Потребители в мрежата коментират, че явно Щерева е в поредното си търсене на мъж. Или по-скоро трябва да кажем "младок", защото помним, че последното й гадже беше с цели 25 години по-младо от нея.

Източник: Crimesbg.com