Тита и Недко се разделиха, а вината за това е повече негова!

Откакто стана факт раздялата на Тита с Недко Николов, темата не спира да се върти сред феновете на певицата. И двойно повече сред кръга на близките и на приятелите й. Доверени източници от обкръжението на Христина Христова разкриха, че семейството й най-верните й авери буквално са я попилели и продължават да го правят.

А причината е една - да я предпазят от още по-голяма грешка, каквато би била ако се върне при ММА боеца. "Ще си най-голямата тъпачка ако се върнеш при тоя нерез! Още от началото не ни хареса, никой не го хареса, дори феновете ти. И ти го казвахме, всички ти го казваха... Но ти - не, та не, той ще е! Е, хак да ти е сега и за урок. Опичай си ума, момиче", не спирали да й повтарят близките й хора.

Знаем, че Тита не се раздели просто ей така с Николов, а го направи след побой. В крайна сметка той не се сдържа и след поредния "семеен скандал" я ступал така, че й счупил два пръста на ръката. Тита доскоро ходела с гипс, но успяла да го скрие от повечето си близки, разкри вестник "Уикенд". Лошото е, че към днешна дата онзи пак започнал да й звъни и да иска да говорят.

"Няма какво да говори повече с него, трябва да й е изпила чавка мозъка. Но като я знаем каква беше - луда от любов... Не е изключено да му се върже и да направи поредната глупост", коментират източниците.