Да, както вече стана ясно - бръмчалката Денислава Велкова се върна при бившия си приятел Дани, с когото бяха заедно в "Един за друг". Това бе през 2021-ва година, когато връзката на двамата беше от около 12 месеца. После е ясно какво се случи - раздяла и скандално поведение от страна на блондинката.

Особено с участието си в "Игри на волята", Денислава се прочу като тъпо и леко парче, готово да се пусне на почти всеки. И мнозина настояват, че е напълно вярно това, че през нея са минали и Мартин Николов - Елвиса, и Мастагарков, въпреки че го отричат.

"Как няма да отричат, че то си е срам. Само Иван Рълев се нае да признае, защото просто беше очевидно и нямаше накъде, но и той я паряса бързо-бързо", коментират близки до Велкова. И разкриват, че хората около старото й гадже Дени били меко казано ужасени и потресени от подновената им връзка.

"Този глупак, този наивник загубен... Да прибере тая крава, на която има-няма цяло село се изреди! Да му е честито сега и да внимава, че само за месец ще го направи лопатар с разклонения. Бива мъжка простотия, ама чак толкова...", възмущавали се близките на Дани.

Междувременно Денислава и Дани се показаха заедно на ски, а на Свети Валентин тя се пусна с огромен букет от него.

Източник: Crimesbg.com