Състоянието на Драго Чая сериозно изплаши близките му!

Драго Чая е болен от анорексия?! Това твърдят близки до телевизионния водещ, които са уплашени за неговото здраве. След като свали цели петдесет килограма от себе си, той буквално изпадал в ужас от храната и се страхувал панически, че ще си възвърне старите сто и петнадесет килограма, които тежеше.

Днес водещия, който възобнови кариерата си на телевизионер по БНТ през 2014 година, продължава да слабее и вече е достигнал критичните шейсет и пет килограма. Драго Чая непрекъснато се притеснявал за калориите, пазел се като от огън от мазни и тежки храни. Ако хапнел дори и една салата, след това няколко дни приемал само вода и скове. Но дори с ябълките и грейпфрутите внимавал, като си позволявал само по един плод на ден.

[caption id="attachment_443358" align="alignright" width="300"]Драго Чая Драго Чая притесни близките си със състоянието си[/caption]

Напълно се вманиачил, чак е опасно се здравето му, тревожели се най-близките му. Те се притеснявали, че той вече е болен от „чумата на века” анорексията, защото дори и една хапка предизвиквала ужас у него, че тежи сто килограма и не може да се понася от дебелина. Всъщност той вече не приличал и на себе си. Краката и ръцете му били като клечки, очите изцъклени, без блясък, скулите изпъкнали, говорели го из арт средите.

Драго Чая не си позволил и да си хапне и по Великден. Той изкарал празниците с приятели си , певицата Нели Рангелова и дует „Ритон”. Но кулинарните изкушения не впечатлили заприличалия на скелет водещ. Той хапнал само четвърт яйце и една парченце от козунака. Изобщо не погледнал към примамливото агнешко или друга великденска глезотийка. Не се докоснал дори и до зелената салата, в де факто е лишена от калории.

Приятели го коментирали, че той постъпва грешно. „След години яко хапване и пийване, сега пък отива в другата крайност – зверски глад. Вместо да се консултира с диетолози, той прави грешка и изтезава организма си. Това само ще го поболее”, притеснявали се неговите авери.