Роднини на Мартина твърдят, че не е имала интимни отношения със Слави Трифонов

Близки до известната светска двойка Слави Трифонов и Мартина Огнянова разкриха доста пикантни тайни от съвместния им живот.

Всеизвестен е фактът, че двойката се раздели, а Мартина Огнянова изчезна от шоуто. Запознати обаче твърдят, че това няма нищо общо с раздялата, а Мартина взела решението, защото не искала повече да бъде балерина.

Роднини на Мартина Огнянова издават, че противно на твърденията, че Слави Трифонов я глезел като кралица, той далеч не бил толкоз щедър към нея.

[caption id="attachment_433526" align="alignright" width="300"]Роднини на Мартина твърдят, че не е имала интимни отношения със Слави Трифонов Роднини на Мартина твърдят, че никога не е имала интимни отношения със Слави Трифонов[/caption]

В началото балерината взимала заплата от „Шоуто на Слави” в размер на 500 лева и едва успявала да свърже двата края. По-късно Слави Трифонов започнал да плаща на Мартина заплата от 2 хиляди лева, но дори и тези средства не успявали да компенсират дългите часове на изнурителен труд, на който била подлагана ежедневно.

Докато учела в НСА, Мартина била издържана от баба си Ани Мишева. Близки на балерината разкриват, че Мартина не е живяла в жилището на Слави Трифонов, а в собствения си апартамент в „Манастирски ливади” и си плащала сама сметките. Напоследък семейството на балерината категорично отрича слуховете, че е имала връзка със Слави Трифонов и твърдят, че никога не го е водила във Варна и не го е запознавала с тях. Бабата на Мартина много се дразнила от твърденията, че шоуменът й е платил силикона. Ани Мишева е категорична, че след като четири години я е учила, би могла да си позволи да й купи и силикона, но подчертава, че внучка й няма нужда от това.

Роднините на Мартина твърдят, че е напуснала предаването на Слави Трифонов не защото я е зарязал, а защото си дала сметка, че вече е на 30 години и не може да продължава да танцува цял живот. Тя насочила усилията си към създаването на собствен бизнес и има пълната подкрепа на баба си. Към днешна дата Мартина Огнянова работи като управителка на спортен салон и възнамерява съвсем скоро да открие собствен такъв, пише pik.bg като цитира информация на HotArena.net.