Няма да е никак учудващо ако скоро стане факт третият развод на Мария. Чалга певицата и съпругът й Мирослав Соколов, познат и като Миро Дзвера, вече на няколко пъти се разделяха с кавги. После пак се събираха, но по всичко личи, че напрежението помежду им расте.

Преди дни Мара Отварачката за пореден път изтри всички общи снимки с Миро от профила си - нещо, което е правила и преди и което категорично не отговаря на възрастта й (все пак това е 40-годишна жена, а не хлапачка в 12 клас).

Е, ето, че дойде и потвърждение за разрива между тях и от авери на самия Мирослав. Близки до него разкриха, че Соколов отдавна започнал да си дава сметка за нрава на Марчето, но към днешна дата вече не издържал. И сериозно се замислял за брака си, въпреки че бил сигурен в едно - и да се разведе с Мария, няма да се върне при бившата си жена.

"Зор вижда с нея, горкият! Не може вече да й търпи глезения нрав и селските претенции. Казано накратко - само парите гледала да му дои, а дори в кревата се дърпала и не искала да му пуска често. Каква стана тя значи - докато го върже да се оженят, тигрица, а след това досадна кикерица", жалят Миро аверите му.