След като гръмна голямата новина, че Камелия и Цветин най-после са станали родители, поведението на двамата е меко казано странно. Навръх Великден певицата показа снимка до току-що роденото пеленаче, а после с него се щракна и половинката й. И толкова.

Нито са казали пола на бебето, нито името му, нищо. Повече детето не се спомена, а за капак на всичко преди дни Цветин отсече с леко нервен тон, че не - Камелия няма да се отдава на майчинство, а ще продължи да работи, както и досега. Нямало да отменя участията си.

Това е абсурдно, като се има предвид местата, на които работи певицата и какви зарази може да донесе на едно съвсем мъничко бебе. Ако ще бъде в досег с него, разбира се. Тук истината излезе наяве, след като близки до двойката разкриха - Камелия няма да се грижи за бебето, то ще бъде поверено в ръцете на опитна бавачка. И причината не е, че Ками не го обича, напротив, но са го взели главно заради Цветин.

"Камелия винаги е била категорична, че не иска да осиновява дете, говорила го е и по интервюта многократно. Но с годините на Цветин все повече му тежеше това, че нямат рожба и постоянно я убеждаваше да си вземат детенце и да го отгледат. Е, накрая тя склони, защото изборът беше или бебето, или да изгуби Цветин някой ден", разказват източниците.

И потвърждават, че детето е от украинска родилка, която е сурогатна майка. Наясно сме, че в Украйна това е напълно законно и много жени се препитават по този начин.