Ловецът на мигранти - Динко Вълев рискува да остане парализиран завинаги след страшния инцидент, когато 150-килограмова стрела на кран падна отгоре му преди няколко дни. Това се случи в Девня като кранът е опитвал да се справи с обърната на пътя цистерна.

В момента Динко се лекува в Пирогов, където е претърпял вече 7-часова тежка операция на счупените си прешлени. Той е бил изцяло потрошен - прешлени, счупен таз, множество други рани. А лекарите не дават гаранция, че дори след месеци на лечение и рехабилитация, той ще може да се движи нормално отново.

"За момента основното още е да спасим самия му живот, за да не тръгне инфекция вътре в организма му", обясняват медици. Самият Вълев проявява оптимизъм и вярва, че не само ще прескочи трапа, но и ще хукне да бяга - скоро.

Лошото е, че близки до него са убедени в същото - бяг ще има, но на жена му. "Ако недай си Боже наистина остане инвалид, да не се надява, че Весела ще го гледа. Млада жена, красива, на която той се скъса да слага рога. Оставя я в Ямбол да му гледа децата, а той от любовница на любовница. Е, а да го видим сега на любовниците ли ще се надява, или на съпругата си", шушукат източници от обкръжението му.

Те са категорични, че толкова пъти е наранявал и разплаквал Весела, че ако тя си грабне чукалата и го зареже, никой няма да я обвини.