Башар Рахал показа, че не е от хората, които изпадат в черни дупки, депресии и прочие, след приключила връзка. Още повече, ако е приключила по вина на отсрещния. Знаем, че той живееше на семейни начала заедно с Райна Караянева и то цели 7 години, но крахът настъпи моментално като се разбра, че тя му е слагала рога.

Е, пито-платено, кой откъде... Башар заряза предателката, която преди около два месеца роди дете от любовника си, и се влюби отново. Приятелката му към днешна дата е колежката му Любомира Башева, която всички намират за в пъти по-чаровна и хубава от изцяло изкуствената Караянева.

Както и да е - в момента Башар Рахал и Любомира Башева са на почивка и си гледат кефа и любовта във Франция. А близки до Рахал разкриха, че актьорът има съвсем сериозното намерение да й предложи брак. Нещо повече - пръстенът бил вече избран и поръчан, но кога, къде и как ще й се даде, това знае само един човек и той е Башар.

"Важното е, че иска да го направи, убеден е, че това е човекът за него и не иска да я изпусне. А Райна... Райна, разбираемо, е пръска от яд, защото научи покрай общите ни познати. За нея той никога не е правил подобно нещо, така че е нормално да се ядосва и да ревнува малко, въпреки че не са заедно. Но егото й е наранено, а това малко жени могат да пренебрегнат", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com