Антония Петрова от години е тема номер едно сред обществеността, що се отнася до показност, суета и фалшиво щастие. Казваме "фалшиво", защото бившата Мис България има болния навик да представя себе си и живота си за съвършени при все, че отлично знаем - съвършени неща няма, а тези, които се представят за такива, обикновено излизат прогнили.

Е, същото май ще се потвърди и тук, след като близки до семейството на Тоца и мъжа й Ивайло Батинков проговориха. Свалиха маската й. И признаха, че честно казано, не знаят как този човек я издържа. Поводът за коментарите им е сдобряването на Батинкова с родителите й, с които беше скарана цели две години.

Близки на Антония Петрова разкриха страшната й тайна, тя не е на себе си! (виж тук + СНИМКИ)

Преди брака си с Ивайло, Антония постоянно пускаше снимки със семейството си, но после всичко секна. Две години тя живееше така, все едно не се познава с родителите си, а източниците разкриха, че причината е най-отвратителната в света - раздори за пари, провокирани от самата Тоца.

"Имаха страшни проблеми там, защото Антония е такава. Тя винаги е живяла с идеята, че е център на Вселената и всички трябва да й угаждат, да я величаят и да се съобразяват с нея, като козируват едва ли не, на желанията й. И когато техните не пожелаха да й угодят за поредния каприз, тя се фръцна. И ги заряза с години", разказват източниците.

А и се говори, че мъжът й бил особено доволен от този факт, защото не му се налагало да общува с тъстове. Е, ще трябва отново да свиква, защото някак си са успели да се спогодят, най-вероятно заради внуците.