Вчера Венета Райкова хвърли бомбата с голяма новина за личния си живот. Блондинката, която винаги е предпочитала да държи в тайна интимния си свят счете, че е време да оповести, че има мъж до себе си. При това не от вчера, а от цели три години.

Водещата и писателка на бестселъри сподели, че приятелят й е чужденец, най-вероятно е руснак, като се има предвид, че Вени е изцяло отдадена на този език напоследък... и с него се чувства наистина обичана и спокойна.

Тя обяви също, че е започнала работа по нов роман, който предполагаме, че ще се изкупи като топъл хляб - също като предишните й.

Е, очевидно обаче щастието на Райкова подразни някои хора, които моментално пуснаха пред медии "разкритието", че тя е сама. Те твърдят, че Венета лъже за мъжа до себе си и че това е просто, за да си направи реклама и да продаде в по-добър тираж следващата си книга.

"Какъв ти чужденец, какви пет кинта?! Венета си е сингъл и просто се чуди как да предизвика интерес към себе си, защото отдавна вече не е на екран. В спалнята си е сама и е също толкова тихо, колкото беше и в края на брака й с Тишо", коментират източниците, все едно са яли, пили и нощували в дома на блондинката. Но пък знаем, че завистта няма почивен ден.

Източник: Crimesbg.com