Людмила от "Ергенът" се похвали с гадже!

С гадже се похвали неотдавна една от най-мразените участнички в "Ергенът" - Людмила Костадинова. Без някой да я пита, камо ли да е заснета от папараци, Люсито се зае да обяснява в нета как имала гадже и била обвързана. Впечатление прави обаче, че веднъж не се е появила с въпросния господин, който уж е свободен, защото тя с женени мъже не ходела.

Странно е да си до някаква степен популярно лице, а сам да тръбиш за личния си живот, още повече ако не дадеш и някакви доказателства за това, което говориш, коментират още от началото потребители в нета. Нещо повече - Люската разкри, че приятелят й се държал странно и не й пишел вечер.

"Пишем си по цели дни, но вечер изчезва и с часове не ми се обажда никакъв. Ще трябва да си поговорим за това", с типичната си физиономия обяснява Костадинова. И тук вече близки до обкръжението й не издържаха и хвърлиха бомбата, че тя лъже. И си измисля връзката, за да се прави на интересна и желана.

"Коя нормална мадама ще си крие гаджето, но паралелно ще излиза с такива клевети и обвинения по негов адрес?! Сещате се, че такъв човек няма. Или има, но е само в нейната глава. Вярно е, че й се слагат някакви, които тя не харесва, защото се има за велика. Но тези, които тя харесва, не проявяват никакъв интерес", разкриват източниците.