Все по-налудно и направо неадекватно се държи Нона Йотова. 57-годишната актриса, певица и бивш депутат, периодично си изкуква и ето, че поредният й цирк не закъсня. Общо взето Нона си има едно местенце у дома, от което си прави селфитата така, че да се покаже в цял ръст.

Преди време се беше изтипосала на същото място в цял изрязан бански, все едно е на плажа, а сега се докара като същинска тийнейджърка. Или жълто пате, както я бъзикат в мрежата.

Както виждаме, гонещата 60-така Нона се е барнала в патешко жълто и възкъсо якенце и ярко синьо клинче, а на краката... на краката е кулминацията - същите ярко жълти гумени чехли, които са доста скъпи и които са супер вървежен тренд сред тийнейджърките. Казваме тийнейджърките - забележете, а дори не сред жени на над 25 години. Нончето обаче гони 60, найс, а?!

За физиономията няма какво да коментираме - тя прави едни и същи муцуни на селфита от едно време, като най-култови бяха онези от банката в парламента, с убийствения грим.

"Как Богомил Бонев търпи това?! Той е сериозен мъж и ако тази жена още не го е побъркала съвсем, е време да й каже да не се прави на палячо. Смешно е. Жена с класа не се държи така", коментират близки до бившия вътрешен министър.

Източник: Crimesbg.com