Около осем години са заедно Андрей Арнаудов и Емануела Толева, и признаваме, че това май е най-дългото съвместно съжителство на продуцента с жена. Двамата имат и своя син, който за момента им е единствено дете, а всички смятаха, че отношенията им вървят по масло и мед...

Говорим в минало време, тъй като след последното фото на двамата, мнозина вече се съмняват в това. Както виждаме, Андрей, Емануела и синът им позират за една, на пръв поглед, съвсем обикновена и дори мила семейна снимка.

От милата снимка обаче се видя нещо, което шокира и дори изплаши потребителите. А именно - визията на Толева. Да, Емануела е модел и винаги е била стройна, но това, което е пред нас сега, не е стройно, то е болезнено слабо, с изпъкнали вени по ръцете, направо кльощаво.

"Ужас, това жена му ли е?! Как може да е толкова слаба, тя не яде ли?! Вижте й и лицето, изглежда унила и изморена, докато той си е залепил перманентната усмивка, чак фалшиво седи на моменти. И това е раждала жена, как може да изглежда чак толкова суха?! Не й личи да е особено щастлива до него", коментират потребители в нета.

А дори близки до Андрей му дават съвети да й говори и да я накара да се храни повече. "Човече, не я ли виждаш, ще се счупи?! Как изобщо я "мачкаш" нощем, та ти ще я смажеш, ако си отгоре... Не знаем какво правите, но нека спре с глада, че е замязала на сомалийче", подкачат го и познатите му.

Източник: Crimesbg.com