Благой Георгиев оставил суетата в миналото

Само преди няколко дни Благой Георгиев стана баща за четвърти път. Златка Райкова дари футболиста със син, който носи неговото име. Днес щастливият татко гостува в "Преди обед" и разкри как се чувства. "Е, свикваш, ама всеки път е различно и неописуемо. Това не може да се опише с думи, трябва да се изживее", сподели Благой за раждането на четвъртото си дете. Георгиев обеща  пред Деси и Сашо да помага в грижите за бебето. "Всеки трябва да помага, малко или много. Все пак това е твое дете. И да искам, и да не искам... Ама то няма как. Днес бях в болницата при тях. То не ти дава сърце да заспиш, докато бебето е при теб. Гука, опитва се да плаче...", казва развълнуваният татко. Благой искал да присъства на раждането на сина си, но политиката на болницата не го позволявала. Георгиев разкри, че е имал възможност да присъства на раждането на едно от предишните си деца и това е изживяване, което не може да се опише, а трябва лично да се изживее. Благой споделя, че всички баби вече са "стегнати, подготвени и мобилизирани" за пристигането на Благой-младши. Георгиев разкрива, че в грижите за бебето ще разчитат само на бабите и засега не искат детегледачки.

Име

Той сподели и как са избрали името на малчугана. "Аз не съм взимал никакво решение. Тя Златка, откакто разбра, че е бременна и "Блажко, Блажко" и то така си остана името. Сега да го сменяме ли!?", разказа развълнуваният татко. Той разкрива, че и Златка, и бебето са добре. Благой-младши се е появил на бял свят чрез секцио. Георгиев разкрива, че "може всичко" и ще помага в грижите за четвъртото си дете. Футболистът няма нищо против да къпе бебето, както и да сменя памперси. Благой се опитва да прекарва колкото се може повече време и с по-големите си деца и дори отскача голямото междучасие да ги вижда, защото училището е близо до тях. Георгиев не крие, че му е тежко, че има толкова деца и то от различни жени. "Тежко е. Никога не съм си мислил, че животът ми може да се развие така. Но не си избираш съдбата и не можеш да я контролираш", заявява Благой. Той среща подкрепата на своите родители, каквото и да направи. Те винаги застават зад гърба на своя син и никога не го критикуват.

Грешки

Благой винаги признава своите грешки, но това не му пречи да ги повтаря. Според него начинът му на живот - постоянните тренировки, лагери, отсъствието от вкъщи - е повлиял на семейния му живот. Но той не обича да се връща назад и гледа само напред. Георгиев се вижда до Златка Райкова и след 10 години. Футболистът разкрива, че вече не е толкова суетен, колкото е бил като по-млад. Той признава, че вече спира с татуировките, но само след като напише "Благо Джуниър" върху тялото си. [caption id="attachment_605745" align="aligncenter" width="300"]Благой Гергиев и Златка се подготвят за сватба сн. btv.bg Благой Геoргиев и Златка се подготвят за сватба сн. btv.bg[/caption] Благой споделя, че се притеснява от факта, че бебето им със Златка Райкова е родено без брак, но това скоро ще се промени.