Благой Георгиев даде поредното си интервю, в което реално втрещи зрителите. Джизъса, който е баща на четири деца, има два брака и два развода зад гърба си и нам колко жени заяви, че с наслада и кеф ще влезе в идния сезон на "Ергенът". При това го декларира съвсем сериозно.

"За себе си мога да кажа, че да - с удоволствие ще приема поканата. Ще ми бъде интересно да опознавам различни девойки. Но се чудя дали те няма да се изплашат и да се откажат, заради миналото ми и всичко, което се говори за мен", смее се Джизъса.

Той признава, че след Сървайвър се е заел да яде, да яде и пак да яде. Целта му е да си върне изгубените в мизерията килограми като вече е качил около седем. "Мисля, че до месец ще си върна старото тяло и масата, която изгубих, защото ям като прасе", хили се с белите си зъби той.

Признава обаче, че поне година няма да погледне две неща - кокос и ориз. Толкова са му омръзнали оттам, че му се гади като ги погледне. "Връщам се у нас и майка ми направила пълнени чушки, защото знае, че ги обичам. Само като видях ориза обаче й викам: "Махни ми се от главата с тези чушки, че ще повърна! А тя ме гледа първо в шок и не знае какво става", разказа Благой Георгиев.

Колкото до Полина Спасова, бившата му, не пожела да обели и дума - тя била забравено вече минало.