Циркът между Благой Георгиев и Полина Спасова става чутовен, просто невиждан. Двамцата предизвикаха обществен взрив още с гаджилъка си, когато Джизъса заряза Златка Райкова с детето му, заради връзката си с младата велинградчанка.

Последва скоростна сватба с всичките му такъми, както си е редът, а двамата имаха едва няколко месеца връзка. Благой обаче се кълнеше, че и тъпана биеше, как Полина е любовта му в този и в следващите животи и че без нея и да диша не може...

И, може, можеее... как може само... След като днес Спасова обяви, че двамата са разделени и се развеждат, и заяви, че не иска повече да общува с Благой, защото нищо не ги свързва, дори и като хора, екс футболистът не остана по-назад.

Георгиев бил бесен, че жена му, която още му е жена по закон, си прави пиар на негов гръб, докато той се поти в Сървайвър и изригнал пред най-добрия си приятел там - Георги Валентинов.

"Я да си ходи на село това момиче, че отлично я разбрах каква е. Писнало ми е или от златотърсачки, или от селски пръчки, жадни за малко известност и слава. Но аз съм глупавият явно, защото след толкова опит, още се доверявам и вярвам на жените", вайкал се Благой.