Благой Георгиев си подари ултра скъпо бижу за празниците!

Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев си е подарил за празниците свръх скъпо бижу на 4 колела. [caption id="attachment_615007" align="aligncenter" width="247"]Благой Георгиев Благой Георгиев не спира да глези сам себе си[/caption] Спортистът натиска педала на чисто ново BMW 750. Чиято цена в официалния дилър на германския автомобилен концерн у нас може да прескочи 250 хиляди лева с екстрите, пише вестник Телеграф.

Те дори успели да щракнат Благо с новата му придобивка на шосето, непосредствено преди летището. Според нашите източници преди няколко дни Георгиев се е отбил до аеродрума, за да изпрати важен човек от футболния елит на Русия.

В залата за излитащи полети пред гишетата за чекинга, Благо бил чут да споменава по телефона си, че изпраща "директора на Оренбург". "Спомена само името Андрей. Двамата се сбогуваха продължително, изглежда са близки. Познахме Благо на един от светофарите преди летището и усяхме да го снимаме в движение", коментираха нашите хора. Справка в сайта на Оренбург, чийто екип Георгиев носи през сезон 2016/2017, показа, че руският му гостенин е Андрей Тепляков. Един от директорите на бившия му клуб. Явно дори и след края на престоя на Благо в отбора, двамата са запазили приятелството си. Прави впечатление, че в последната половин година, Благо се бръкна много надълбоко. И се сдоби със скъпа движима и недвижима собственост. Припомняме, че след като Златка Райкова го дари със син, Георгиев купи цял етаж от сграда в комплекс от затворен тип, в който живее и бившият президент Петър Стоянов. Новата му луксозна придобивка с логото на BMW ускорява до 100 км/ч за 4.1 секунди, а под капака се криет 530 конски сили.