Този път бракът ми е завинаги, докато съм жив! Това отсече в интервю Благой Георгиев, който се кълне, че Полина Спасова е жената, отредена му от Бога. И ще остане такава до края на живота му.

Да, разбира се, тези думи звучат странно и дори нелепо в устата на Благо, който е пословичен с бракове, връзки, жени, деца, нови жени, нови деца и така нататък... Той обаче обясни, че всеки път, когато си е тръгвал от някоя, то е било с причина. Причина, която е обмислял дълго и е имал смелостта да вземе решение.

"Аз някога да съм се изказал зле за бившите си жени?! Никога! Но те са го правили и продължават да го правят. Не им се сърдя и съм простил, защото съм наясно, че в състояние на гняв и на афект, всеки може да каже, а и да направи всичко. Много неща съм чул за себе си, изкарвали са ме чудовище, но това не ме наранява. И не ме наранява, защото знам, че не е истина", коментира Джизъса.

Колкото до Полина, той обясни, че тя е тази, която го разбира и подкрепя във всичко като никога не му търсила кусурите, а просто го насърчавала. И затова щял да остане с нея вовеки.

"Да, питате ме дали и преди не съм имал идеята за вечен брак или връзка. Разбира се, че съм имал. Но всеки път са се случвали неща, които са извън мен, нямало е как да ги предотвратя. Сега знам, че това няма да се случи с Поли", твърди Георгиев.