В светските среди от известно време насам се носи мълвата, че Благой Георгиев се е разделил с поредната си интимна тръпка – дъщерята на Ванко 1 – Ивана Главчева.

Отново според пикантната мълва, в последно време отношенията между пловдивската красавица и пенсионирания футболист са охладнели и тя дори била вече в обятията на нов млад кавалер, син на местен бизнесмен.

 

Клюката в Града под тепетата носи, че Ивана и Благой сложили край на връзката си още преди няколко месеца, като тя инициирала раздялата. Щерката на Ванко 1 непрекъснато подозирала Джизъса в изневяра и това създавало непрекъснати конфликти помежду им. Към момента двамата били разделени и правели поредните опити за сдобряване.

„Поредните глупости! Откакто сме заедно, поне пет пъти досега се пускат слухове, че сме разделени. Ами не е вярно… Заедно сме почти непрекъснато, щастливи сме. Но аз не виждам никакъв смисъл изобщо да коментирам подобни писания“, категоричен е Георгиев.

 

Той вече залага на тактиката да не коментира случващото се в личния му живот, което вероятно е породило слуховете, че се е разделил с любимата си.

Припомняме, че наскоро Джизъса зарадва половинката си Ивана по повод рождения й ден с ефектен букет и скъп подарък. Двамата са планирали да отидат на море в Гърция в края на месеца, когато се предполага, че температурите ще са по-поносими.

Източник: Уикенд