Благой Георгиев е съсипан след начина, по който се развиха събитията в живота му.

Оказва се, че Полина Спасова, за която се ожени на 25 юни във Велинград, го е зарязала. Близки до булката потвърдиха информацията, че всичко помежду им е приключило и допълниха, че това е станало още преди десетина дни.

Този път инициатор на раздялата е самата Полина Спасова, която, както стана известно още в самото начало е наследница на хотелиери в курортното родопско градче.
Любовната им приказка бе рекордно къса. Както се пееше в онази песен на „Щурците“: „Отшумя като приказка каквото ни свързваше…“.

Бракът им издържа само три месеца и приключи с пълен крах. Според близки до двойката виновник за края на брака им е не кой да е друг, а футболистът, за пореден път. Този път обаче новината е повече от шокираща за него, тъй като до момента не е бил в ролята на зарязан, а на зарязващия.

Запознати издават, че момичето е изключително стресирано, но към момента категорично отказва да разкрие причината, която я е накарала да вземе това решение. От седмица Поли се е приютила при своя приятелка в столицата, а Благой не може да повярва, че се е решила на такава смела постъпка.

В последните дни ходел като ударен с мокър парцал и възнамерявал да направи и невъзможното, за да спаси брака си. Но дали ще успее, само времето ще покаже.
Източник: blitz.bg

Благой Георгиев е съсипан! След 3 месеца брак, Поли… 

Благой Георгиев е съсипан! След 3 месеца брак, Поли…  - Снимка 2