Благородство, доброта, саможертва в името на другите... абе, пълен алтруизъм. Така зрители на Хелс Китчън коментираха снощи напускането на Деси Банова. За жалост обаче тези зрители бяха малцина. Болшинството надуши нещата още в зародиш и се оказаха прави.

Знаем, че вчера бе първият ден, в който един човек от отбора на Звездите трябваше да напусне формата ако тимът изгуби от отбора на младоците. Е, точно това се случи и Младите грабнаха победата, а Звездите трябваше на мига да решат кого да пожертват и да му посочат вратата.

Те обаче не успяха дори да предложат имена, защото Деси Банова моментално поиска думата и заяви, че е изпълнила мисията си, свързана с Уницеф, така че нейното присъствие на екран става излишно. А и искала да спаси колегите си от отбора и да им даде шанс да останат в предаването, защото са страхотни.

Дотук добре, само дето източници от кухнята разкриха истинската причина Деси да си обере крушите и да офейка с 200. Чисто и просто не й се занимавало повече да мирише на манджи и да върти черпака, когато я чакали няколко пътувания зад граница с мъжа й Росен Плевнелиев.

"Десито е такава лисица... Нали не смятате, че щеше да седи и да робува на шеф Ангелов като готви все едно е обикновена слугиня?! Че тя е съпруга на президент бе, аланкоолу", смеят се източниците.