Противно на спекулациите, че семейство Главчеви са на нож с реалити звездата Благой Георгиев след публичната му изява в национален ефир, в която той обяви пред аудиторията, че обича дъщерята на Ванко 1, ставаме свидетели на толерантност, уважение и изключителен подход помежду им. До момента красивата Ивана без излишна суета и публичност, пази пълно мълчание по темата. Видимо е единствено, че като интелигентна дама умее да се наслаждава на жестовете и публикува в профила си в Instagram огромна кошница с червени рози от регистратурата на  V1 Dental Clinic - денталната клиника на баща й. Тя не дава яснота от кого е, с което отново показва, че иска да запази личния си живот в тайна.

 

Благо Георгиев не спира да ухажва и да се жертва за Ивана Главчева. Вижте новите му ходове!

Ванко 1 също отказва всякакви коментари с жълта нотка и категорично отрича да е изказвал позиция по казуса, който се превърна в най-горещата светска тема. Екс рапарът държал на професионалния етикет и за него, на този етап е важно, че работата на стоматолозите му е безупречна и усмивката на Благой събира само суперлативи - блести в телевизионни изяви, а скоро и от театралната сцена. Той е ходеща реклама и за денталния им туризъм с цялата руска общност, сред която се движи Джизъса.

 

Благой пък от своя страна подхожда изключително джентълменски, както към Ивана и баща й, така и към цялото им семейство, като на драго сърце рекламира и другия им бизнес - Caffe di Roma - най-оборотният денонощен магазин в града под Тепетата.

 

Именно поради всички тези факти, България се дели на смятащи, че “любовната афера на Благой Георгиев и Ивана” е PR кампания и на такива, които вече правят залози дали Джизъса от петия път вече ще срещне жената, с която да изживее живота си, този път завинаги.