Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса определено случи на доста работна жена.

Оказа се, че булката му Полина Спасова не е от кифлите, чакащи мъжът им да ги издържа, а сама си вади хляба. Тя върти собствен бизнес с детски дрехи. 

Брюнетката стопанисва магазин за малчугани в родния си Велинград, разположен на главната улица в градчето. Отделно Спасова продава одеждите и онлайн. Целта, която си е поставила е да наложи сайта си сред водещите за детски дрехи.

Цените на дрехите са между 15 и 50 лева, като по-обикновените са по-евтини, а по-плътните и интересни са с по-висока цена. Облеклото, продавано от Поли, е на повече от народни цени. По всичко личи, че се цели в масовия потребител, а не в по-заможни клиенти. 

„Правилно се е ориентирала. Във Велинград има богати хора, но те са единици и главно си пазаруват от бутиците в София или онлайн. Ако трябва да разчита на тях за покупки в магазина, то определяно няма да й провърви”, коментират съграждани на младата булка.

Вероятно си спомняте, че преди дни се появи слух, че смуглата красавица е зарязала Благой Георгиев и дори се е изнесла при приятелка в София. Минути след като излезе лъжата, Спасова самата пусна свое стори, в което шеговито споделя, че все още краят между нея и Благо не е дошъл. Преди това стори обаче бе снимката с рекламата на интернет магазина на брюнетката и заради това част от последователите й предположиха, че фалшивата раздяла е с цел реклама на бизнеса на 26-годишната Полина. 

Прясната г-жа Георгиева явно е решила да става инфлуенсърка, защото започва да става все по-активна в Инстаграм.
Благо Джизъса е ударил джакпота с последната си любима, която е от богато хотелиерско семейство, развива собствен бизнес, млада е, хубава и вярна на мъжа си. 
Явно футболистът вижда всички тези неща и заради това е толкова влюбен в съпругата си и постоянно повтаря колко много я обича и, че е нов човек.
Източник: Уикенд
 

Благо Джизъса висна на издръжката на новата си булка