Това ще си помисли всеки българин, ако изгледа епизод от турската сапунка „Дори няма да забележиш“. Изпълнителят на главната мъжка роля в теленовелата Шукрю Йозйълдъз е 100-процентово копие на бившия ни национал, който наскоро триумфира в българския „Сървайвър“. Двамата имат еднакви прически и бради и дори в зъбите си приличат като две капки вода.

У нас двойникът на Благо Джизъса е познат от тв сагите „Надежда за обич“ и „Висше общество“. Когато играеше в тях, акьорът обаче изглеждаше доста по-различно.

Чаровният 35-годишен актьор Шукрю Йозйълдъз, познат у нас в ролята на Озан от „Надежда за обич“ и в образа на Левент от „Висше общество“, се впусна в нова романтична авантюра горе-долу преди година със своята атрактивна колежка Бюшра Джебе.

Благо Джизъса в турска сапунка

Плейбой №1 у нас Благо Джизъса заряза поредната си жена – Полина Спасови и сега обмисля нова сватба с любимата си Ивана Главчева, щерка на скандалния рапър и бандит Ванко 1. Благой гони 42, а Ивана е една на 20 – това обаче съвсем не притеснява бившия футболист, който вече има планове за наследник №5. Ванко 1 в началото бе резервиран към бъдещия си зет, но в крайна сметка отстъпи и уважи волята на любимата си щерка.

Източник: „Уикенд“