От месец в Нова тв си блъскат главата какво да правят с шоуто „С Рачков всичко е възможно“, без да оголят съботния си ефир. Че ще дръпнат шалтера на предаването е повече от ясно, защото рейтингът му е скандално нисък. Димитър Рачков се е изчерпал и дори вливането на някакви идеи по френския лиценз на предаването не му вдъхват свежест.

За това говорят и коментарите на зрителите, които са на мнение, че шоуто на Рачков е отегчително и предизвиква единствено досада. Само на официалната Фейсбук страница има няколко десетки положителни коментара, но те са нищожни предвид голямата аудитория, която има по принцип медията. А е и възможно тези мнения да са писани от платени потребители или пък някой методично да затрива негативните коментари.

Бият шута на Рачков след Нова година

Ако се лишат от Рачков в събота вечер, ефирът на Нова се оголва. От друга страна пък той им излиза твърде скъпо предвид безбожно високия му хонорар и плащането на лизенз на френския формат на шоуто. Така че в медията са в ступор, от който засега изход не се вижда. От телевизията едва ли ще се лишат от най-голямата си звезда в лицето на комика и вероятно продуцентите ще му търсят нова изява. Има вероятност на екран да се върне отново „Забраненото му шоу“, но това също е ход, който вече е проигран без гарантирана печалба.

Източник: „Уикенд“