Двамата имаха връзка преди няколко години, която обаче приключи за месеци. Валери Тюлеков е от малкото мъже в живота й, които Райна е показала публично и очевидно е имала сериозни намерения към него. Нещата обаче бързо се разсъхнаха, а ММА боецът избухна с разкрития, които, меко казано, шокираха всички.

Да, шокиращо е да слушаш как мъж се оплаква от... сексуалните предпочитания на половинката си. Обикновено мачовците са щастливи от всичко, стига жената да не е дърво в кревата. Е, Райна определено не е била дърво, но Тюлеков пак е офейкал с 200.

"Не ми харесваше, че постоянно искаше да се цапоти с нещо по тялото и физиономията. Да има храна отгоре й. Или трябва да я мажа с шоколад, или да я търкам със сметана, която адски гадно лепне после, или да й слагам по тялото направо цяла софра. Само дето пържоли не съм редил върху нея и кебапчета... Моята представа за удоволствие е съвсем различна и тези неща ми идваха в повечко. Говорил съм с нея неведнъж, но тя си иска своето и започва да се цупи и да крещи, ако не стане на нейната", потресе с разкритията си Тюлеков.

Всъщност навремето и Коцето беше споменал, че Райна има доста големи странности в леглото. С него тя беше 5 години и беше лудо влюбена, но скъсаха, заради изневерите на Константин.

Източник: Crimesbg.com