След тежка и продължителна битка за попечителство над детето им звездата Холи Бери и френският актьор Оливие Мартинес най-сетне финализираха бракоразводното си дело. Въз основа на това Холи Бери ще трябва да плаща по 8500 долара месечно, а синът им ще бъде с тях поравно както през седмицата, така и през уикендите.

Двойката сключи брак през 2013 г., но 2 години по-късно подадоха молба за развод, който се проточи чак досега. Освен издръжката от 8500 долара, носителката на „Оскар“ е принудена да цака на Оливие 4,3 процента от всеки доход, изкаран по време на брака им, което прави около 2 млн. долара.

Холи Бери трябва да плаща обучението на общото им дете Масео в частно училище, както и здравната му застраховка, непокритите медицински разходи и 100% от извънкласните дейности на 9-годишния келеш.

Актрисата доброволно се е съгласила да цака и всички 55 хил. долара за съдебни такси. Въпреки че Холи изглежка жестоко прецакана, да не я жалим много – тя има състояние от над 90 млн. долара – коментират таблоидите зад океана.

Бившият на Холи Бери я ошушка при развода

Това е трети разтрогнат брак за 57-годишната Холи Бери, която преди това е била омъжена за бейзболиста Дейвид Джъстис и за певеца Ерик Бенет.

Източник: „Уикенд“