Разглезената варненка Гери-Никол, която навремето се водеше певица, а сега никой не знае как да я нарича (при все, че славата й залезе), получи як шамар от бившия си любим Дани Илиев.

Знаем, че Герито се показваше с ММА боеца, по когото беше хлътнала, а повечето от публичните им моменти бяха свързани или със скандали, или с откровени тъпотии. Двамата изкараха няколко месеца и Данито й би шута като офейка от нея с 200.

Бившият на Гери-Никол я закла: Беше толкова пошло, че едва я изтрайвах! (показа и новата си - СНИМКИ)

Днес той има нова приятелка, която е азиатка и е определено хубаво момиче. Дани е от известно време на тренировки в Тайланд, където явно се е запознал с половинката си. Двамата пускат снимки, на които се целуват и прегръщат щастливи, при това изглеждат доста по-истински отколкото Дани и Гери.

Близки до спортиста разкриха, че той бил повече от доволен след раздялата си с яката дупара, защото едва я издържал. "Офф, толкова пошло беше всичко, питай ме как съм търпял?! То фасони и претенции, то лиготии, а покритие за самочувствието йок", разказвал Дани на приятели.

Източниците подшушнаха, че все пак тогава той се е нуждаел от реклама, каквато определено получил от аферата си с варненката. Но вече се питал на каква цена и дали си е струвало.