По всичко изглежда, че след като подаде документи за развод с Бен Афлек на 20 август, Дженифър Лопес няма да лекува разбитото си сърце в горда самота. Близки до латино дивата предсказват, че тя ще намери утеха в силните ръце на бившия си любовник – бейзболиста Алекс Родригес.

Двамата имаха 5-годишна връзка и се говореше, че са сгодени, но всичко приключи внезапно през април 2021 г. Няколко седмици по-късно Джей Ло започна да се среща с Бен Афлек след дългогодишната им раздяла и после се омъжи за него. Въпреки всичко, с Родригес останаха в приятелски отношения. Децата им от предишни бракове също се разбират добре.

„Тръгваш по единия или другия път, но можеш сама да избираш посоката“ – написа Алекс загадъчно съобщение в личния си блог, което запознати предполагат, че е насочено към Дженифър Лопес. В това те виждат ясната покана на бившия към нея да се върне отново при него.

Подобен обратен завой, както знаем, няма да е първи за певицата – точно така тя се върна при старата си любов Бен Афлек. Сега с него й предстои дълъг развод, освен ако не се споразумеят за имуществото, защото нямат сключен предбрачен договор.

Източник „Уикенд“