Да накараш Асен Блатечки не само да се влюби в теб, но и да се обяснява като хлапак по телевизиите, да те гледа с обожание, че и да крои планове за сватба?! Да бе, да! Ако навремето някой беше казал това по негов адрес, щяха да го вземат за пиян. Днес обаче всичко описано е факт, а "магьосницата", която успя да го ошашави дотам, е новата му изгора Елеонора Янакиева.

Както знаем, тя няма нищо общо с творческите кръгове на актьора, във финансовия сектор е, на 45 години е и има също две деца от предишен брак. Елеонора не е топ красавица като Диляна Попова, но и Диляна, и Катерина Горанова се облещили като разбрали истината за нея. И по-точно с какво толкова ги превъзхожда, че направи това с Блатечки.

Е, оказа се, че с две неща. Близки приятели на Асен разкриха истината и тя е, че Норчето имала две златни правила. Първото - не отказва никога и нищо в леглото на мъжа си. Нея глава не я боли и няма неща, които да не може или да не иска да прави.

Второто - никога не "дуднела" на Блатечки за това къде отива и какво прави. Сцените на ревност си ги забранила от мига, в който се хванала с него и решила, че ще бъде последната жена в живота му.

"Че как няма?! И Катерина, и Диляна имат характер и го показват, а Елеонора е супер удобна - хем палава в леглото, хем послушна в бита. Евала, бате, той си откри щастието", смеят се източниците.

Източник: Crimesbg.com