Бившата жена на Арнолд Шварценегер – Мария Шрайвър, за първи път проговори публично за раздялата си със звездата с повече от десетилетие давност. Дамата, която е племенница на бившия американски президент Джон Ф. Кенеди, потърсила утеха и усамотение в манастир, за да се възстанови от постоянните изневери на бившия губернатор на щата Калифорния.

67-годишната Мария Шрайвър споделя, че дължи изключително много на Исус, който й помогнал да отвори очите си и да намери нов смисъл и път в живота си.

„Никога не съм си позволявала да показвам пред непознати чувства, да бъда уязвима и слаба, да бъда поставена на колене, но светът ме принуди“ – признава бившата на Арни.

Общото съжителство на Шрайвър и Шварценегер трае повече от четвърт век. Те бяха женени от 1986 г. до 2011, когато се разделиха, но бракът им формално продължи още десетилетие след това. Процесът по развода се разтегли толкова дълго време заради несъгласия при подялбата на имуществото. Едва през 2021 г. Двамата успяха да се споразумеят и разделиха всичко по равно.

Бившата жена на Арнолд Шварценегер потърсила утеха в манастир

Реалната причина за раздялата им бе връзката на актьора с икономката Милдред Баена, която му роди син. От брака си с Шрайдър Арнолд има 4 деца.

Източник: „Уикенд“