Последната бивша съпруга на Благой Георгиев – Полина Спасова го съсипа с признанието, че няма пукнат лев.

 

Тя твърди, че фактът, че вече не може да изкарва парите, които е изкарвал някога, го съсипва и поради тази причина е бил принуден да влезе в „Сървайвър“ – за пари. След като го търпяла доста време, докато отсъствал Полина си мислела какво да прави и решила да се разведе с него, тъй като й писнало да бъде обиждана, неоценявана и пренебрегвана.

 

Припомняме, че тя обяви развода си с бившия футболист, докато той бе в „Сървайвър“. На делото за развод с нея, Джизъса отишъл с новата си приятелка Ивана. Брюнетката е почти сигурна, че бившият й вече съпруг е забил щерката на Ванко 1 още преди разтрогването на брака им и допълва, че Благой ходел в клиниката, за да се разбират за смяната на зъбите.

 

Бившата съпруга на Благой Георгиев го разпердушини

Виждала се редовно с три от децата му, но към днешна дата не поддържа никакви отношения нито с тях, нито с Благой. По думите й на плейбоя никак не му се занимавало с дечурлигата. Имало моменти, в които прекалявал с караниците и осъзнавал това едва после. Позволявал си да обижда и майките им пред тях, което според Полина не му прави чест.

Понякога играел с тях, но след обидите и караниците, всичко изгубвало смисъл.

 

Самата тя неведнъж е била наругавана. Не само я е обиждал многократно, а използвал и много грозни обиди, с които я наранявал ежедневно. Красавицата е категорична, че именно това е и причината за развода им.

Източник: Уикенд