Тежки, мъчителни и неподозирани факти от живота си разкри Есмер Омерова, бившата законна съпруга на Благой Георгиев. Татарката направи това в публичен разговор с последователите си като за пореден път отсече, че не иска повече да говори за Джизъса. Който нито веднъж не се поинтересувал от сина си Елай, дори по телефона.

"Няма какво да кажа за него, той има много деца, не може да им насмогне", иронично заяви Есмер като добави, че Елай й е най-големият подарък и заради него е простила всичко на Георгиев. Не така обаче стоят нещата с доскорошния й приятел Макс Давидов, който бил още по-лош от Георгиев, защото... я малтретирал.

"Четири години и половина аз не видях добро и щастие от този мъж. Да, в началото беше един, коренно различен. Яд ме е само за сина ми, който познава него като баща, а не Благо. Яд ме е и ме боли, защото от тази връзка аз излязох бита, тормозена, с една счупена ръка и много, наистина много обиди и удари в душата", разказа потресаващата истина Есмер.

Тя добави, че докато бил с нея, Макс говорел лошо за нея и пред приятелките й и пред собствения й брат, а с нея правел същото по отношение на него. Години наред той се опитвал да всее раздор в семейството й и смут в душата й, но тя намерила сили и си тръгнала от него. Без да поглежда назад.