Звездата от „Къща от карти“ Робин Райт беше изловена от папараци да смуче страстно цигара в Лондон между заснемането на две сцени от актуалния трилър, в който участва. Актрисата, която има зад гърба си десетилетен брак и две деца от Шон Пен, беше неузнаваема, сбръчкана и сбабичосана като лелка от „Български пощи“ ден преди пенсия.

Всъщност Робин може да бъде разлепена по кутиите с цигари като нагледен пример за това какво прави вредният навик с кожата – коментираха зевзеци. Иначе актрисата беше облечена елегантно, но това не спасяваше положението с повехналия външен вид.

Както подобава на една модерна бабка, Робин Райт през цялото време говореше по мобилния си телефон, след което си грабна раничката и замина пеше в неизвестна посока. 58-годишната блондинка става звезда още през 80-те, а във филмографията й присъстват „Принцесата булка“, „Играчки“, „Форест Гъмп“, „Конгресът“ и др.

През 1996 Робин Райт сключва брак с Шон Пен. През 2009-а двойката се разделя, а през следващата година се развеждат официално. Актрисата се омъжи през 2018 г. за управителя на модна къща Клеман Жироде, който е с 18 години по-млад от нея. Бракът им трае едва 4 години.

За Робин и Шон е известно, че поддържат прилични отношения.

Източник: „Уикенд“