Преслава и Павел Лазаров имат връзка вече седем години, а щерка им Паола скоро навърши шест. И въпреки че нямат законен брак, те живеят мирно и сговорно като нормално семейство. А певицата се радваше, че дори медиите са ги оставили на мира и не мъдрят клюки по техен адрес - е, поне не много...

До днес обаче, когато Преси беше нападната вербално от бившата съпруга на Лазаров, дарила го с първородния му син. Емилия Лазарова, която кой знае защо е запазила фамилията на Павел, подбъзикна певицата, че последният така и не е пожелал да я направи своя законна съпруга. Защо ли?!

"Какво си мислиш ти, наивнице?! Че той си ляга само с теб ли?! Да, може да спи с теб, но с другите не спи, вярвай ми. И колкото по-скоро го осъзнаеш, толкова по-добре ще е за теб", написала Емилия на Преси, след което обаче се изплашила от реакцията на Павел и изтрила чата, разкриха близки до Преслава.

Вероятно злобата на Емилия е породена от факта, че тази година тя не беше поканена на рождения ден на малката Паола, за разлика отпреди няколко години, когато бе на тържеството й.

Припомняме, че нейният брак с Павел беше разбит от плеймейтката Златка Райкова, която го съблазни и му дръпна един як секс, след който той скоростно подаде документи за развод. Дали сега слага рогца и на Преси, това само той си знае...

Източник: Crimesbg.com