Вихра Петрова, която преди 10-ина години заедно със сръбкинята Даниела Янков водеше предаването „Отчаяни съпруги“ по Нова тв, се върна в телевизията. Сега тя прави астрологичните прогнози в предаването на Гала „На кафе“. Бившата жена на продуцента Иван Христов сега брои звездите и чертае бъдещите тенденции на астрологичните влияния.

Бившата на Иван – Вихра, брои звездите при Гала

За брюнетката се знае, че не от вчера залита по астрологията и е изкарала няколко курса в опит да се научи какво предсказват звездите. Дали продуцентът Иван Христов е задействал връзките си, за да я върне на малкия екран, не е ясно. Брюнетката е намерила начин да осребри своето хоби и така хем пак се връща в телевизията, хем ще получава и хонорари за седмичните си астрологични прогнози в понеделник. Както се вика, с един куршум – два заека...

Зрителите отдавна бяха забравили отчаяната съпруга Вихра, но сега тя напомня за себе си. Иван и Вихра имат дъщеря от брака си. Те се разделиха с див скандал, след което продуцентът се събра с актуалната си любов Ирина Тенчева. Тя направи чудеса с него, като го направи по-улегнал, отговорен и най-вече го предпази от алкохола и сега Христов се чувства видимо по-добре. Вихра сипеше огън и жупел, после се покри и накрая изчезна от общественото пространство.

Но сега отново напомня за себе си като брои звездите при Гала!

Източник: „Уикенд“