Тя е на 37 години и не иска дори да си спомня за Хю Хефнър. Въпреки че прекара повече от 10 години в прочутото имение на "Плейбой", беше обявена за третата най-известна жена в Америка и наричана дори "американска принцеса", Кристъл Хефнър не пази топли спомени за брака си с милионера и издател на "Плейбой". Бившето зайче, което остана до самия край на милиардера до него, си спомня потресаващи истории за съвместния им живот. Повечето от които далеч не били приятни.


"Запознах се с него, когато бях на 21 години. Ако днес се беше случило на моята дъщеря, можете да бъдете сигурни, че не бих й позволила дори да се доближи до него. Но аз си мислех, че ще е забавно. Кандидатствах за билет на едно от партитата му, защото исках да се запозная с известни личности. Той ме видя в тълпата и вечерта вече бяхме заедно. След това се преместих в имението и заживях с него. Прекарах там цели 10 години", спомня си Кристъл.


Тя признава, че когато се запознала с Хю той вече бил на 80 години. "Първоначално всички ме питаха защо се забърквам с такъв мъж. Беше странно и нелепо, но тогава просто се забавлявах. После той ми предложи брак, като ми каза, че ме обича. Зарязах и следването си, посветих се изцяло на него. Бракът ни беше ненормален. Имаше вечери, в които делях спалнята си с още 200 момичета, а в други дни не знаех колко души има на поредното парти с преспиване. Сменяхме постоянно партньорите си и това сякаш беше нормално за него. Взимаше толкова много виагра, че накрая просто оглуша", спомня си Кристъл. 


Тя е категорична, че днес животът й е по-прост, но е щастлива, че е свободна. "Бях в пълен затвор. До шест вечерта трябваше да съм при него и да споделям вечерята му - пилешка супа и крема сирене, а после гледахме филми, които той харесва. Не можех да напусна и за ден имението. Правилата бяха много строги", спомня си блондинката. Благодарение на новата си работа, вече обикаля света, а освен това се старае да забрави миналото и живота на зайче, който далеч не е бил толкова бляскав...