Бившата съпруга на Джуди Халваджиян щастлива и обичана!

Щастлива, спокойна, сияеща и обичана е бившата жена на Джуди Халваджиян. Откакто се отърва и счупи брачните окови, които я обвързваха с брата на Магърдич Халваджиян, Елена буквално разцъфна. Знаем, че тя има нов мъж от повече от година, а двамата бързо се сдобиха и с общо детенце – малко момиченце на годинка, което кръстиха Амарис.

Бившата на Джуди Халваджиян щастлива с новия си мъж

От Джуди Елена има своята първа дъщеря Беа, която вече е тийнейджърка и е луда глава като майка си. Елена е пестелива откъм информация за личния си живот и досега не беше показвала така явно снимки с новия си мъж, вероятно, за да не става обект на медийни клюки. Двамата обаче са вече достатъчно време заедно, за да разберат, че си пасват.

Днес Елена за сефте показа колко е щастлива и представи мъжа си пред света. Става дума за кардиолога Георги Маждраков, който в нета се представя като Джолио Маждраков. Той е пълна противоположност на наперения и нарцистично изглеждащ Джуди – изглежда видимо ведър и усмихнат човек, от когото лъха позитивизъм.

Знаем, че Халваджиян системно слагаше рога на жена си, което доведе не само до раздялата им, но и до това Елена да се разболее от анорексия преди години. Явно в стремежа си да бъде перфектна за него и да не се заглежда по адреналинките, но това не помогна. За щастие днес от болестта няма и следа, а тя най-сетне има семейството, за което си е мечтала.