Наскоро бившата на Благой Георгиев се похвали, че е влюбена и едва ли не е открила идеалния мъж. Помним, че ставаше дума за бизнесмен от Варна на име Петър, с когото се запознали в сладкарница и искрите прехвръкнали.

Полина Спасова се радваше, че Петър бил коренно различен от Джизъса, че я карал да се чувства обичана и истинска жена, и какво ли още не... Е, днес обаче, само седмици по-късно, тя запя друга песен и обяви края на връзката си.

Оказа се, че Полина Спасова и Петър са издържали има-няма месец, а после тя осъзнала, че той не става. Бомбата обаче беше в изказването й, че никога не е спала с Петър и не е била интимна с него.

"При все, че не си интимен с някого, той да те ревнува като луд и да следи всяка твоя крачка - не мисля, че това е нормално. Петър се опитваше да мзе контролира, да ме обсебва, чувствах се задушавана. Е, явно вече съм пораснала, защото взех решението веднага, вместо да търпя и да вярвам, че ще се промени. Хората не се променят", заяви Полина.

Тя отсече, че изобщо не мисли за мъже в момента, добре й е така и не смята да дава шансове на ухажори в скоро време. "Първо трябва да се появи истинският, силният мъж, в чиито качества да се уверя категорично и чак тогава ще може да бъде с мен. Омръзна ми от фалшиви човечета", каза тя.

Източник: Crimesbg.com