Скандално и дори шокиращо разкритие за Евгени Генчев направи бивша негова приятелка, която пожела (дори настоя) да остане анонимна. Но твърди, че думите й могат да бъдат потвърдени от всяка една от старите приятелки на пианиста и от самия него, стига да бъде откровен.

Бомбата, която хвърли мацката, се отнася до старите връзки на пловдивчанина и факта, че досега той не е късал с нито едно от гаджетата си. Ще кажете - как така?! Ами така - момичетата го оставяли, не той тях.

При все, че Генчо е имал не толкова много, но не и малко приятелки, това твърдение звучи някак притеснително. Още повече, че всички знаем колко богати са роднините му и какви имоти притежават. Самата къща, в която живее семейството на Евгени в Пловдив, е цял палат с вътрешен двор като в испански стил.

Бившата на пианиста обаче бързо повдигна завесата към истината и бе категорична - парите и богатството нямат никакво значение, защото момичетата не могат да се възползват от тях.

"Какви пари?! На него техните и особено майка му, му дават всичко, а гаджетата му не виждат и троха. Проблемът е, че Евгени наистина е възпитано и добро момче, но толкова стиснат и такъв егоист, че гледа само себе си. Подарък не ми е купувал, ако щете вярвайте. Е, коя жена ще изкара дълго с него?! Любопитно ми е дали Валерия ще е поредната, която ще офейка с 200", коментира мацката.