Явно Панайот Панайотов е уцелил начина за вдигане на рейтинг!

Войната между Кичка Бодурова и колегата й Панайот Панайотов няма край. Певецът не е забравил скандала, който самият той провокира, но явно зад всичко това се крие друга цел. Сещате се каква е тя - вдигане на рейтгинг. Кичка все пак от години пълни летните театри и кина като си дойде в България, а около Панайот не се шумеше особено, да не кажем никак.

Е, махленската кавга с Кичка не само напомни на хората, че човекът съществува, но и му продаде билетите за предстоящия в столицата концерт. Какво по-хубаво за един изпълнител, доста ретро при това.

Ако концертът на Бодурова вече мина и далеч не беше проведен при "мижав интерес", то Панайот продължава и днес да си държи на своето. "Това е шоубизнес, скандали винаги и е имало, и ще има. А е истина, че като погледнах скица на картата на залата, където щеше да пее Кичка, тогава наистина нямаше интерес. Така ми дойде, така ми излезе, какво да направя?!", каза Панайотов.

В мрежите обаче хората защитават много повече дамата в лицето на Кичка, а към Панайот са меко казано недружелюбни. "Дано само да не го освиркат на концерта му и да му разкажат играта, че зевзеци и кодошлии, колкото искаш. Като нищо ще отидат специално, за да го замерят с развалени яйца примерно", коментират в нета.