Приятели на Меган и Хари упорито твърдят, че те са в прекрасни отношения и няма драма в брака им, но двойката изглежда все по-напрегната заедно. Заложени са стотици милиони на връзката им и съпрузите правят всичко възможно, за да спасят инвестициите си. Дори и с цената на личното си щастие.

От месеци се спекулира, че двойката е в криза и бракът им се разпада. Все по-честите самостоятелни пътувания на Хари, както и соловите му изяви, безкрайните опити на Меган да бъде сама под прожекторите, предизвикаха слухове, че двамата са в криза. За това спомагат и те двамата, тъй като започнаха да избягват съвместни появи дори на официални събития.

Очевидно, в опит да сложат край на мълвата, двамата се съгласиха да заснемат на видео обажданията си до победителите в новата им кампания за работа с безопасни технологии. На снимките обаче се вижда, че макар и облечени в тон, двамата се стараят да стоят на дистанция един от друг. Нещо повече — Меган видимо е притеснена по време на разговорите, а усмивките на Хари са твърде пресилени.

Както изглежда, слуховете за проблемите помежду им не са съвсем пресилени. Мълвата за развод упорито се шири из САЩ, а двойката е отчаяна, защото това може да им коства милиони. "Те са добре, но са уморени от безкрайните слухове по техен адрес. Продължават да работят върху това да оставят имената си в Холивуд, но предвид огромните очаквания към тях им е все по-трудно", разкриват близки до двойката.

В същото време поведението им пред камерите е далеч от свободния и непринуден стил, който показваха в предишните си интервюта. Напрежение очевидно има, а дали семейство Съсекс ще продължи напред, или ще се озоват в зала "13", никой не може да каже...