Къде е Бионсе? От месеци никой не е чувал нищо за нея. От поп индустрията са готови да я обявят за изчезнала. След като извади успешния си кънтри албум „Cowboy Carter“, суперзвездата необяснимо се изпари.

Близки на изпълнителката споделят, че това се дължи на скандала с Пи Деди. Заедно с мъжа й Джей Зи имат дългогодишно приятелство с него и се страхуват, че това ще доведе до крах в кариерите им.

Диди е обвинен не само в сексуален тормоз и изнасилване, но и в трафик на хора с цел сексуална експлоатация. Обвиненията срещу него нарастват с всеки изминат ден, а  домовете му в Лос Анджелис  и Маями бяха обискирани.

Някои от жертвите на Шон „Диди“ Комбс твърдят, че той ги е нападал именно в продуцентската компания на съпруга на Бионсе. Сега певицата е решила изцяло да се дистанцира от скандала от страх какво може да извади разследването.

Бионсе и Джей-Зи са заедно повече от 20 години, а връзката им е създала повече изкуство, отколкото някой би могъл да очаква. Те създадоха и три деца - Блу Айви, която се роди през 2012 г., и близнаците им Руми и Сър, родени през 2017 г.

Източник: telegraph.bg